Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet att när jag kollar på dig ser alla andra vad jag känner för dig, alla utom du

och jag var full
när jag kom
och när jag kom
vad du där
jag fick syn på dig
och sen kunde jag inte kolla bort

och det var du
som sa första ordet
mellan oss
den kvällen
men det var jag
som fick säga hejdå utan att få ett svar

och det var stunder
tysta och kalla
du och jag utomhus
ensamma
och ingen av oss
vågade mer än det lilla som aldrig hände

det var antydningar
från mig om mina
känslor för dig
jag vet inte om du
någonsin förstod
men du höll om mig och jag levde på rosa moln

de säger att man ser
på en persons sätt
att prata och kolla på en annan
hur himla kär den är
och jag var förrvirad av hur kär jag insåg att jag var




eller var det alkoholen?




Fri vers av succi
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

succi
succi