Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta

nej
jag vill inte
du äcklar mej
titta inte
jag vill inte
sluta vara snäll
ge mig inte komplimanger
jag vill inte
ha dom av dej

förlåt




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-10-19 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad