Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tillbaka

vänd dig om
och kom tillbaka
till mig.
mörkret är mörkare
utan dig,
kylan kallare
och ensamheten ensamare.
kom tillbaka
till mig
och få
den där känslan
att komma tillbaka
med dig.
den som säger
att allt kommer bli okej.




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad