Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var dag

var daggår jag där
brevid dig,
och skrattar och pratar
och är alldeles varm.
utan att du vet om det.
mitt hjärta bultar hårdare
dom minutrarna du går där brevid.
min mun vill tala om det för dig.
min hand vill sträcka ut sig
och känna på din mjuka kind.
Min mun vill möta dina läppar
och smaka om dom smakar som du doftar.




Fri vers av Honungsmarmelad
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsmarmelad