Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap..

Ensamma människor..
det är vi alla i oss själva
jag i min värld du i din...
men gemenskapen till andra
behövs för att lindra själen...
vänskapen behövs i denna värld..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-19 21:44



Bookmark and Share


  Madde69
Håller med dig i vartenda ord!
2008-10-20

  micke marin
kloka ord får man säga!
ett vänskapligt ord då och då...
2008-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
A friend in need is a friend indeed.
2008-10-19

  friheten
Ja, då rä det, bra skriven mare.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP