Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon i Fönstret mitt imot

Hon ser gatan i mörker

endst gatubelysning

ser ljuset spegla sej

i bilars blanka plåt

Hon väntar på honom

vill säga förlåt


Sitter där i fönstret

och allt är så mörkt

i hennes hus

hon väntar på honom

vill han ska komma

vill tända ett ljus



Förbannar sig själv

i den mörka natten

allt hon sa

förtvivlan med tårar

ångrar varje ord

ville inte såra


Hon sitter där väntande

ser den kalla månen stiga

tänker.. kom nu åter

släck min ånger

min väntan

och stilla hon gråter


Natt efter natt

hon sitter där så stilla

väntande på honom

ner på gatan hon ser

förgäves i timmar

men han kommer aldrig mer








Fri vers av Gryft
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft