Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emelie

En sann berättelse målar dig i nya vackra nyanser som speglas av den suckande sjön.
Den låter oss leva samman i den ovetande men ändå älskvärda vardagen och i den stingsliga men ändå hoppfulla natten.

Jag tackar sjön genom att du har blivit de rofyllda vatten ringarna och de hetsiga vindarna som styr vågorna fram till kärlekens gröna Ö.




Fri vers av "Dempa"
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-20 14:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vacker poesi....om kärlek, om tacksamhet...
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"