Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud finns inte

Många frågor dök upp i huvet mitt

Som en sista utväg vände jag mig till gud

Om du finns så är du ansvarig för det här

varför kunde jag inte dö, istället blev jag en döende sak
Jag är helt klar i huvet för att göra det smärtsammare.

Allting var tyst men jag försökte övertala mig om att vinden som slog mot fönstret var gud

Jag frågade om du finns kunde du inte ha visat mig att jag var på helt fel väg

På ett mindre dramatisk sätt

Jag väntade…… jag väntade lite till

Men inga svar dök upp i skallen

Allting förblev i mörkret

Jag har aldrig trott på gud. men nu kan jag omöjligtvis tro på att det finns en gud







Jag kan helt enkelt inte!




Fri vers av REYES
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-10-20 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES