Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagligt bröd


Bakat bröd nästan varje dag

Tekakor

Grahamsbullar

Morotsbröd

Russinbröd

Allt har haft en strykande åtgång

Nu duger inte köpebrödet längre

åt mina killar




Övriga genrer av eva m h
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 11:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
Här har vi någon som höjer nivån märker jag...vem vill ha köpebröd egentligen?
2008-10-22

  Anjeska
Mera bröd till bröder:-) gott att du dem föder.
2008-10-21

  Sofie Viktoria
Det finns knappt bättre än hembakt. Det är nästan så jag känner lukten...
2008-10-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du är till att
gratulera
som får
baka
mera!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

eva m h