Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(SD)

De odlar medlemmar genom att bespruta gift på sina grönsaker.
Du kan köpa deras propaganda precis i ingången till något köpcentrum.
Det står Konstbefruktad sanning på burken.





Fri vers av "Dempa"
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"