Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar med tårar jag inte håller inne

Nu skall jag lägga mig med tårarna som sovkamrat

För vi "Hade" något men "Har" inget

...och tårarna kommer komma. vare sej jag vill eller inte!

Tårar av saknad, länktan, känslor och allt som man önskade hade blivit på ett annan sätt...

Bit ihop och spara dina tårar!
-Men vad skall jag spara dem till?

mina tårar är till för att falla!

I glädje, och skratt

I sorg och tragedi

...och jag spar inte på en droppe!

För jag väntar!
-Väntar tills den dan jag träffar dig...


då kanske tårarna slutar att falla

Men ALDRIG att jag sparar dom nu!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 23:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vemodigt modigt.....kärleksförklarande längtan.....
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders