Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var e du då?

Riktiga vänner växer inte på träd
Det är faktiskt få av dem som är det
Eller få som får uppleva en riktig vänskap
Jag har upplevt vänskap någon gång i mitt liv men har aldrig haft en riktigt vän
För dom växer inte på träd
Man får inte plocka dem hur som helst
Du möter dem inte varje dag
Kan det vara så att man aldrig möter ens riktiga vän om man inte letar?
Eller kan man göra en vän till ens riktiga en?
Hur funkar det?
Oavsett är jag i stor behov av en….




Fri vers av REYES
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 10:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det är väldigt svårt att hitta vänner som man hundra procent kan lita på.
Jag har väldigt få.
Viktiga tankar/B
2008-11-01

  Blåbäret
denna riktiga vänskap är svår att hitta...men för den skull ska man inte sluta att hoppas på den, att söka efter den...i den man minst anar kan det växa fram och blir något underbart glittrade...
2008-10-22

  Mygg
Första frågan att ställa är kanske..är jag vän med mig själv?
Därifrån kommer man vidare. :))
2008-10-22

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är svårt att få vänner då man är man och kommit in i i en viss ålder så...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES