Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargade hjärta...

Finns det någon som förstår?

Hur ett sargat hjärta

kan känna sig efter ett litet ord


Något sagt på skoj,

taget på allvar.




Det bryter förbandet runt hjärtat,

knuten snörs åt.




Jag kan inte andas

Annat än när jag pratar med dig

"My darling"




Fri vers av Loviza
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-10-22 15:10



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Fint, och verkligen ÄMNAT. :)
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza