Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2007


Ode till kärleken

Älskling, ta min hand och säg att allt kommer bli bra.
Säg att allt kommer att lösa sig, trots att vi beger oss till olika världar.
Ta min hand så ska jag visa dig himlen, och havet.
Hela min värld vill jag att du ska få se.
När jag finns brevid dig, då är allting underbart.
Då finns bara du och jag. Bara vi.




Övriga genrer av munin
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-22 16:14



Bookmark and Share


  Freeman
Kärleken återvänder alltid till den som tror på den...sårade hjärtan finner varandra när tiden är mogen...jag hoppas du aldrig tappar hoppet på den underbara kärleken *kramar*
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är just den längtan jag känt. Att få visa människor min värld. Det är väl en av orsakerna till att jag skriver poesi.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin