Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Väg Åt Fel Håll

En fantasi som tunnas ut,
Som röken försvinner ut i luften.
Kylan som hinner i fatt, fångar.
Kylan som finner sin väg in i våra lungor.

Orden som aldrig fanns där jag letade.
Orden som lämnade mig.
Gång, på gång.

Vägen som aldrig någonsin ledsagade mig dit jag ville
Vägen som jag aldrig fick gå med er.
Ensam i kylan, med min fantasi som tunnas ut.

Dag för dag, steg för steg.
På väg åt fel håll.




Övriga genrer av munin
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-22 16:36



Bookmark and Share


  Freeman
Så mycket känslor som bor i dina ord, ord som säger så mycket om vem du är...vemodigt men ack så vackert!
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Precis så upplever jag det hela!
Mycket bra beskrivet!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin