Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lita aldrig på vingar av glas


du byggde mig ett par vingar av glas
och sa "nu kan du få din vackra himmel"
men på vägen upp brast vingarna
och jag föll till marken igen, hårdare än förr









lita aldrig på vingar av glas.




Övriga genrer av munin
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin