Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Du luktar
vackert
sommar regn
naturens alla dofter
fångade
i en kropp

Ditt sömndruckna tillstånd
gör mig rusig
lycklig
alla mina känslor
fångade
i tanken på dig

Dina händer under täcket
mot min kropp
passion
tvåsamheten
fångad i verkligheten
som är du och jag




Övriga genrer av munin
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-03 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin