Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försändelse

Jag skickade ett brev en dag
men jag vet inte om du såg det
jag skickade det, rakt ut i luften
det försvann bort med vinden
jag undrar om du någonsin såg ordet jag skrev

Måhända hittar någon annan mitt brev en dag
i en låda på en illaluktande vind
i en vattenpöl någonstans i en stad jag aldrig kommer att se
eller så hittade du brevet som var adresserat till dig
och såg det där ordet jag skrev

Kanske har min adress suddats ut
eller så var det inte så viktigt för dig
du kanske sände ett svar med vinden
som någon annan såg
men aldrig jag

Och den som borde vara jag men som inte var jag
skickade kanske ett svar tillbaka
som hamnade i Kina
i Kina förstår man inte
så därifrån kommer det aldrig något svar

Men om du undrade så var ordet
Altruism




Övriga genrer av munin
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin