Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G - För att du egentligen aldrig var här.

Hur många gånger har jag inte gett dig fingret, och vänt mig bort
Jag hatar allt du står för
Skrik som kvävs av en kudde
Läppar som aldrig möts, händer som aldrig rörs
En puss på en panna, som aldrig fanns
Tomma människor, som döljer sin gråt
Ångest, som aldrig får hitta ut

Hur många gånger har jag inte sagt adjö, och glömt bort att du fanns
Jag älskar allt det du visade mig
Och jag hatar dig för att du tog det från mig
Ditt leende, din röst, dina drömmar
Dina fingrar i mitt hår
Dina andetag mot min ryggrad

Hur många gånger har jag inte önskat att du var här
Och förbannat dig
Hatat dig
För att du egentligen aldrig var här.




Övriga genrer av munin
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin