Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julinatt

En vindpust från norr
ett leende som fastnade
ett bloss från en cigg
och barn som lekte

Högljudd musik i bakgrunden
människor som ramlade runt
höga på kärlek
fulla på livslust

En sommarnatt på en balkong
någonstans
och ljus från fönstren
ett par meter bort

Några ord av lycka
en tår som föll
en värld runt omkring
som vi inte såg

Och jag var din




Övriga genrer av munin
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 10:47



Bookmark and Share


  Deliria
Så känslofyllt och målande, du har fångat stämningen perfekt!
2009-06-15

  Freeman
Det var laddat, så underbart att få läsa nu, när man brinner som allra mest av längtan, efter våren...sommaren...värmen...kärlekens rus...UNDERBART!!!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin