Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Tomheten Du Lämnade

Jag har gråtit sönder
mina skor
Och lämnat dig i tanken
tusen gånger om

Jag har vrålat sönder
mina nätter
Jag har drömt
om dagen då allt gick sönder

Jag har velat ta tillbaka
alla ord jag gav dig
Men du kunde alltid älska

utan att det egentligen gjorde ont någonstans




Fri vers (Fri form) av munin
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 14:28



Bookmark and Share


  Freeman
Jag vet inte hur jag ska kunna kommentera denna...saknar ord.

*kramar om*
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin