Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge sen jag skrev denna, men den ger mig något än idag.


Lika trasig än

Löven föll mot marken
ni andades att nu drar livet sig tillbaka
utanför i kylan
stod han lika trasig som förut
er värme räcker inte till åt hans späda kropp

Hans trasiga själ
ropar rakt ut
"se mig, gör mig hel"
men ingen vill se, alla sluter ögonen
ingen vågar röra hans skälvande händer


där står han kvar
lika trasig än




Övriga genrer av munin
Läst 577 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 11:18



Bookmark and Share


  Freeman
Mitt poethjärta värker...av dina starka ord!
Att vara trasig och ensam...utanför...jag vet, hur det är!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin