Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd karamellfärg

Du sa
att du ville färga mina tårar med karamellfärg
röda
det gjorde ont i dig när mina tårar föll
du sa
att rött var min färg
kärleken var alltid lite närmare där jag var

Du sa
att du ville göra hela världen
svart/vit
så jag alltid skulle fastna i ditt blickfång
med mina tårar
färgade av röd karamellfärg

Du sa
att världen inte skulle vara den samma
när jag försvann


men någonstans på vägen tappade du bort
oss




Övriga genrer av munin
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin