Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Längtan Efter Vackra Fingrar Längst En Skälvande Ryggrad.

Någonstans långt in i själen fanns den.
Bland alla sönderrivna tankar,
Bland de utrivna sidorna i boken som är mina känslor.
Längst bort på vägen, dit jag aldrig når.
Någonstans i mörkret dit jag aldrig finner.
Känslan av eufori, när dina vackra fingrar vandrar längst min skälvande ryggrad.




Övriga genrer av munin
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 17:39



Bookmark and Share


  Freeman
Ofattbart att du inte fått några kommentarer på många av dina dikter...önskar jag kunde göra reklam för dig här på sidan på något sätt, du är värd att bli sedd, hörd, dina dikter har så mycket att ge!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin