Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande ord

Här lever jag
i hjärtat av himlen
Funnen
fångad av livets kristaller
hör sången
röster av kärlek

En gång buren av moder
älskad av fader
Ämnad
manad av livets krusningar
ser ljuset
blickar av framtid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-22 19:24



Bookmark and Share


    Cajsa
Dikt skriven av vackra ord, tycker om...applåd
2008-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Ämnad.
2008-10-22

  friheten
Så vacker!
2008-10-22

  Mygg
Ja, dina ord lever verkligen. Och som de lever!
Härligt!
2008-10-22

  Della K
Som ett harmoniskt och vackert bildspel...
2008-10-22

  Fånga dagen
Så vackra ord du förmedlar här ser bilder
mvh ak
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP