Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tiden hade funnits..


Jag önskar att jag vore din skönhet



Jag önskar att jag vore din skönhet
så att du aldrig stängde dina vackra ögon

Jag önskar att jag vore din röst
så att jag alltid fanns bredvid när du kallade

En slöja som svepte bort all din smärta
En ring du alltid bar
Dina händer
så att jag kunde känna din rysning när du smekte över min hud
Dina läppar
så att de fastnade på mina
Din tunga för din smak
En av dina tankar
så att jag alltid gav dig hopp
En trappa
för att ta dig upp
Men helst av allt
En bit av ditt hjärta




Fri vers av joanna
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-08-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna