Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 jag

Skrattar & ler, skojar & fånar mig
känner mig lycklig utanpå
när du finns därinne & gråten ej kan nås
Går vid fönstret stannar till & tittar ut
- kom...snyftar jag
inom mig, i min förnekan är det inte slut
Skjuter undan tankarna, tänker på något annat istället
Du är ett spöke i min hjärna men bara för tillfället
Min styrka kan inte ditt minne rå på
Det gör detsamma hur mycket du än sparkar & slår
Släpper bara in dig på mina egna villkor

Jag är ovän med mig själv
denna gången
- Det är väl inte Mitt fel att Din kärlek håller mig fången...




Fri vers av joanna
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-08-06 23:20



Bookmark and Share


  tom själ
det är många som känner precis som dig. så skönt att du satte ord på det. fina ord också.
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

joanna