Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dumt att vara kär



Låt det vara som det är, säger min silkeslena röst
medans min inre svaghet söker hans tröst
Söker hans begär
det är dumt att vara kär
så här ska man göra Se & lär

men jag vill bara älska dig såhär.




Fri vers av joanna
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-08-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna