Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnadens tårar


Han hade uttalat svarta ord i ilska

Hon blev sårad

Vi blev kallade till möte

med hennes föräldrar

De sa att dottern inte var arg längre

Hon hade märkt en stor förändring på honom

Han var snäll nu

Han brast i gråt och drog mössan över ögonen

Nervositeten släppte




Övriga genrer av eva m h
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 23:30



Bookmark and Share


  Anjeska
Den välsignade väntilen. Tårar. Skönt att han fick lätta på trycket. Najs skrivet. Kram
2008-10-23

  Åsa Gustavsson VIP
Oj så mycket som blir berättat med dessa få ord. Starkt!
2008-10-23

  Sofie Viktoria
Känner hur jag också lättar när slutet kommer.
2008-10-22

  Blåbäret
tårar så sköna...talar sitt språk och lever ett eget liv
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h