Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdagsmorgon


Långsamt vaknar morgonen
med stängda ögonlock
retar mina sinnen
Spinner sin melodi i öron
en ny sång
för just denna dag




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-23 05:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sådan är den dag som gryr..bjuder nya äventyr...nya rön och eskapader..tack för jättefina rader
tack!
2008-10-23

    Maria Malm
Var dag är unik.
2008-10-23

    Cajsa
Fin bild, härlig text
2008-10-23

  papessa
lust till en ny dag är en härlig känsla....
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP