Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pop.

Karamelliserad ondska, en bestseller hos kidzen.
Skapad av gnidna händer som baktalat förnuftet.
De spottar ut kopior ifrån anti human fabriken.
Färska upplagor som är klara att sätta tänderna i.

Dom har lyckats göra ondska av kärlek,
Men är det möjligt?




Fri vers av "Dempa"
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 14:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
det är bara tillfälligt, sen släpper ondskan greppet....den kan inte besegra kärleken....
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"