Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner någon igen denna text??? Hittade ett handskrivet papper med denna text, delvis oläslig. Har därför bearbetat texten.


75. Gud ville sång i världen



Gud ville sång bland oss i världen
en brusande sång i dur
I stämmor som bär varandra
i samklang i harmoni

Då lyckades avfallets ängel
bli skapelsens dirigent
Ett skärande missljus störde
Guds sköna skapelseverk

Då går genom världen Maria
Hon bär på ett instrument
som låter strängarna brista
för mörkrets dirigent

När Marias Son lider för oss
skälver skapelsen i dur
I kärlekens rena tonart
brister alla falska ljud




Fri vers av Maria T
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 15:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra !!!
2008-10-24

  Eaglemountains VIP
Jättefint skrivet om det som hänt - i det bibliska - och det som ÄR.....TACK!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T