Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en spricka

Det finns saker

som hänt,

sånt där man tänker på

i
åratal
efteråt



*
Det finns en sak som ingen vet om mig

mitt hjärta gråter,

fast än det är
helt


Det finns en spricka

Där alla problemen samlas


En klippskreva,

som när som helst kan brytas

under tyngden

och

falla...




Fri vers av Loviza
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza