Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som känner mig och min älskling kan direkt fatta vad det handlar om. Och jag menar inget illa!


Så dum man blir av kärlek

Vi

Du och Jag.


Du säger massa saker,

saker jag inte orkar lyssna på

Egentligen.


Men fortfarande,

kan jag inte låta bli

att sakna....

Sakna dina urbota dumma kommentarer

Sakna din Närhet

Sakna dina kramar och kyssar


Så dumt.

" Jag blir aldrig ledsen"
*

Jag har aldrig haft någon koll

Det kanske du vet?


Eller så är det bara jag

och änglarna i himlen

som vet?




Fri vers av Loviza
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza