Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt TV-program


Datanörd söker



mus




Övriga genrer av eva m h
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 19:05



Bookmark and Share


  Blåbäret
varför inte?...skulle säkert locka en massa mediak*ta deltagare...tyvärr :)
2008-10-24

  Marreb
haha!
2008-10-24

  Sofie Viktoria
Haha!
2008-10-23

    Bodil Sandberg
hehehe..det här tyckte jag var kul..och sött på nåt vis!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h