Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en frusen dröm gestalt

jag vaknade en natt
letandes med trevande fingrar
efter din frusna gestalt under mitt täcke
fann dig aldrig

min dröm
var bara en dröm
en dröm som blåstes bort som av en storm
en dröm som jag längtar tillbaka till
natt, efter natt

men jag finner aldrig drömmen på nytt
så som jag aldrig fann dig
och din frusna kropp
blev aldrig mer ett med min




Övriga genrer av munin
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 20:20



Bookmark and Share


  Freeman
Så duktig du är, på att fånga orden som jag tror dom flesta aldrig kommer kunna sätta ord på...önskar att alla fick läsa och ta till sig av dina ord som säkert skulle få dom flesta att fälla tårar, om hjärtat vore lika öppet som ditt *
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin