Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande ord i tystnad

Talar i tystna, i ensamhet för mig själv!

högt och lågt,
starkt och svagt,
tyst och skrikande,
skrikande...

ilandes igenom min merg...

Mina ord, mina rader i ett skrikande eko.

Orden; så fulla av vackra saker,
känslor och händelser,
bilder...

Jag skriker ut de vackraste ord....
De vackraste som någonsin kommit från min mun.

Ord som är fyllda med kärlek...


...och det spelar ingen roll,
När allt som hörs bara är en talande tystnad!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 00:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
Frustrerande och desperat...en instinkt som säger dig att kämpa och uttala för att bli fri...lyssnades till den inre rösten som måste få meddela sig...när hjärtat är fullt av kärlek talar det kärlek och låt det tala om så enbart i ensamhet...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders