Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte visste jag


att jag skulle dansa polka

på köpcentrat idag

Och roligt var det




Övriga genrer av eva m h
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 13:37



Bookmark and Share


  mare VIP
oväntad dans :))
2008-10-25

  Marreb
nämen, vad har du nu hittat på?!
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kul, då har Du
dansstegen klara
till jul!
2008-10-24

    Maria Malm
Kul kan det oväntade vara.
2008-10-24

  Sofie Viktoria
Nä men! Det låter härligt :) Vadan detta upptåg?
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h