Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är min pusselbit...

Vart passar jag in.
Vilken pusselbit passar i hop med min.
Vart kommer det att leda mig.
Vart är min väg.
Vem är värd att behållas,
vem är inte värd det.
Om jag kan se min framtid.
Skulle jag då ändra väg nu.
För att göra det lättare för mig själv och folk i min omgivning...
Eller är jag redan på rätt väg.
Vem kan säga till mig om det är rätt eller fel...?
Jag önskar någon kunde,
så jag slapp ta fel igen.
Jag önskar livet vore lättare.
Ibland känns det som om jag inte passar in någonstans.
Bara försöker.
Men försöker inte så mycket.
Kanske kraften att orka sögs ur mig,
när jag inte längre kände din närvaro.
Då jag satt tyst i mörkret helt ensam.
För det är vad jag är...



... ensam.
Ensamheten kan få folk till att göra allt.
För att slippa vara ensam.
Men jag vill inte vara.. ensam längre.
För ensamheten äter upp mig.
Inifrån och ut.
Och tar allt den kan.
Men det kan inte ta mitt hjärta...,











.... För du kommer alltid att ha det.




Fri vers av Sleepy
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy