Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poet

En poet smyckar döda ord med känslor
sådana som verkligen känns
En poet hänför hjärtan med styrka
sådan som nästan gör ont

En poet klär av sanningen med säkerhet
sådan som verkligen syns
En poet sätter ord på sin smärta
sådan som känns men inte syns

En poet glädjs över poesins hemlighet
sådan som göms i varje mening
En poet smyckar döda ord med känslor
sådana som verkligen känns




Fri vers av Lenore
Läst 1495 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2005-08-07 15:05



Bookmark and Share


  JeLo
Riktigt riktigt bra... mitt i.. så exakt att jag inte kan annat än le :)
2008-11-13

    shamii
du äger ju! Vet inte mer vad jag ska säga
2008-06-09

    ej medlem längre
Bli bara ännu mera berörd av din text...Tack...
2007-06-21

    ej medlem längre
Hänförd, beundrande, inspirerad.
Några av mina känslor angående din dikt!
2007-06-13

    Fallingforyou
Du är riktigt duktig!
2007-03-11

  Kent Love
Absolut läsvärd ! Som poet kände jag igen mig i varje stavelse...mvh / Kent
2007-03-05

    pastorn
påminner mycket om "älska aldrig en poet" både i form och innehåll. men jag tycker att den här vinkeln är oerhört stark också. dina beskrivningar är både vackra och träffsäkra. gillar den här typen av format (kanske för att jag har så svårt att skriva det själv), det ger en bra och lättillgänglig rytm. fortsätt!
2006-12-17

  Melisaac
DU......Jag förstår precis =D förlåt för dålig utvecklad kritik men blev så hänförd
2006-12-01

  Vildaste
Du skriver fantastiskt/vilda
2006-10-02

  Svartvit dröm
..."En poet smyckar döda ord med känslor"... gillar speciellt detta... men resten var inte sämre!!
2006-06-09

  Smultris
Titta...där kom det mera poet ord...*L*
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lenore