Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

varför ska man älska
när det gör så ont

varför ska man hata
när det är så meningslöst

varför ska man tala
om ingen förstår

varför ska man tänka
om man inget löser

varför ska man gå
när man ändå är hemma

varför skriver man poesi
om inte du kan läsa




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 472 gånger
Publicerad 2004-05-20 08:10



Bookmark and Share


    Idun 1
Mycket tänkvärd dikt. Svaren hör ihop med livet, den har humor och självdistans. Tack!
2004-05-21

  Anna H
Det är mycket vi inte har svaret på just nu, men en dag kanske det kommer som en liten insikt eller så finns det någon högre mening med allt. Eller så är det bara för att det ger någon annan något i rätt stund.
2004-05-20

  Rachel Roth
....jag gillar denna varfördikt....den får mig att le...tack!
2004-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP