Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte riktigt klar över hur man skriver bra kärleksdikter. Men här är ett försök :)


Regnbågsmelodier

Jag svävar på konstmoln och virkar
regnbågsmelodier av våran nyfunna lycka
Jag blundar en stund och dansar
till ljudet av ditt sagohjärta

Det som når oss två i eoner av tidsrymder
lagar våra skadade hjärtan med randig medicin
Det som känns inom ramen av världen
finns utanför i ett universum av skönhet

Vi gömmer oss i en vattengrotta
och andas riktigt syre genom skenet
Vi tar varandras händer och börjar en färd
mot oändligheten och kärleken - tillsammans




Fri vers av Lenore
Läst 1193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-08-07 17:30



Bookmark and Share


    Pajasen
var positivt förresten :)
2005-08-07

    Pajasen
När jag var sexton så skrev jag typ
(inte för att jag är bättre nu)
Jag tycker om dig
du är en söt tjej
så vi kan väl dansa nu
bara jag och du :)

o du skriver sånt där, shit, får ju mindervärdeskomplex!
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lenore