Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknaden i hjärtat!
i tanken...
både
Kroppsligt och själsligt...

fysisk kontakt! -den varma, fridfulla, trygga
känslo berörande kontakten
som i hjärtat gör varmt...

saknaden i hjärtat!
den starka som finns...

är minnen från stunder som lyst i mitt liv ...

Minnena lever saknaden på,
...och jag ler saknandes för mig själv!






Fri vers av Pär-Anders
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 16:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
saknad är så svårt att bära...men saknar man så har man ett hjärta som lever och slår och kommer finna nya vägar till sin överlevnad...och minnena får man bära med sig som gåvor som livet har gett en, att vårda och lära av...och det får göra ont...applåder
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders