Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattdrama

Grannen skulle slänga soporna

Just då brakade slagsmålet igång

Grannen studsade flera meter baklänges

Pälstussar flög omkring bakom häcken

Sen kom de in på vår uteplats

En grå och en röd hankatt

De hade pälshår och löv i munnen

Satte sig snett mittemot varandra

Deras kroppar var på helspänn

Svansarna uppburrade

De tittade inte på varandra

De hade stenkoll ändå

Jag stod och tittade ut genom köksfönstret

Kattmusklerna spelade

De halvlåg där nära varandra

Då reste sig den grå

Gick ett par meter bort

Lade sig i änden av häcken

Dramat var över




Övriga genrer av eva m h
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 17:25



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Katter
drama
hierarki
revir.
När de gjort upp
blir de ofta vänner.
2008-10-25

  Marreb
och jag läste i "ändan" av häcken... så fel det blev. *fniss*
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h