Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BF


Ja ikväll har vi ätit

mat som barnen inte gillar

Och glassen får vi ha ifred

Vi har BarnFritt




Övriga genrer av eva m h
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-25 20:07



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tänk när det stora
FF
blir ännu större
BF!
Önskar er skön samvaro!
2008-10-25

    tramp
å datan misstänker jag !!

smart text !
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då gäller det
att passa på!
************
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

eva m h