Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få stanna här

 

Följer målningens rand
nedåt

suddas ut av tiden
den vita kalken

böjer ned huvudet

hjälp mig
hjälp mig bortom
låt mig få vila

tårar i ögon
klockor slår

mina systrar sjunger
från evighet till evighet
de sjunger mig in
i sin evighet

värmen vid kvällsvarden
låt mig få stanna här
alltid

gråta och skratta
alltid

 




Fri vers av Mona*
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 20:54



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kan jag få stämma in med min röst för att stärka din i din bön?
2008-10-25

  Havsbris
Håller med Bjarne,
du fångar mig och
den känsla du ger
och delar är så stark
att man kan bara
känna det du gör,

som en bön, mellan
hopp och saknaden av
det; glädjen och
smärtan...

Ibland måste man be
om det som känns
ändå rätt att få/ha
i normala fall...

vacker vokabulär
liknelser och bildliga
verser som är läs-
och tänkvärda!!

Bravo!!
2008-10-25

  Bjarne Nordbö
Det finns en närhet i denna text som sätter prägel. Snyggt.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*