Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om någon ser en sol som det står T på kan ni väl säga till ´?


och oktober tog solen

mamma sa alltid till mig
när jag var liten att;
om du är duktigt och äter upp
allting på din tallrik
så kommer solen vakna
med dig nästa
dag







jag har slutat undra
vart solen tog vägen
den där kvällen
i oktober
jag har slutat undra
varför den
aldrig kom
tillbaka



*




Fri vers av Solstorm
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 21:54



Bookmark and Share


  Miss Pauline
riktigt bra
2008-10-26

  inutimonster
oj, vilken effekt det blev när du bara klippte av texten sådär. gillar både stämningen och att det blir så starkt på slutet. riktigt snyggt faktiskt
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm