Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Farfar


För alltid kvar





Jag vet inte om det finns något som kallas himlen
men jag vet att i våra tankar
där är du i himlen
och det är i våra tankar som du lever kvar




Fri vers av Nattljus
Läst 608 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-10-25 22:06



Bookmark and Share


    Issand. VIP
skulle också velat läsa upp något liknande på min mormors begravning.. men det gjorde jag inte.

stark text
2008-11-22

  Junibarn
Jag skakar.

Starkt gjort att ha läst upp den.
2008-11-01

  Yvonne
Vackert och tankeväckande. Fin uppställning också. Varm applåd.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus