Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stjärna



Kanske kommer du att bli en stjärna däruppe mormor
när du dör
hoppas det
men inte nu
för nu sitter du bäst här
bredvid mig
för du är redan min stjärna




Fri vers av Nattljus
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-09 20:17



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Åhhh. Fint.
2011-06-25

  ramlar
så himla fint.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus