Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På botten av en simbassäng

 

Jag dyker ner till det brunvita kakelgolvet
vatten tränger in i mina öron som öronproppar
de skyddar mig från allt ljud uppifrån
det är så skönt här
på botten av en simbassäng
att få skrika ut alla mina elaka tankar i bubblor som försvinner
upp
upp till ytan
men ingen kan höra dem
för de tynar bort på vägen
ungefär som om de vet att jag inte menar det
och att jag skulle ångra mig ifall hela världen skulle få veta




Fri vers av Nattljus
Läst 494 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-27 16:18



Bookmark and Share


  Fairytale
Vet verkligen hur det känns, så skönt att bara simma ner till botten och skrika ut. Grymt!!
2009-10-09

  Junibarn
HERRE GUD! (förlåt nu hädade jag)

Det här var din.. gosh, det här var din bästa på.. det här var din bästa någonsin!!!!

Förlåt för alla utropstecken men jag rår inte för det. Detta är riktigt bra poesi. Är nattflum och på poesihumör, skriver ut den här och har med mig i tanken.
2009-02-12

  Stefan Palmqvist
Bedårande "illustrering" av utlopp som inte alltid passar sig i den övriga världen.

Kram!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus